EN
TÜRKİYE’DE TEK OLACAK KONSEPT BİR PROJE MELİKGAZİ'YE KAZANDIRILDI
08 Temmuz 2022

      Melikgazi Belediyesi içerisinde meyve-sebze satışı, kitapçı, pastane, çiçekçi, kafe gibi farklı ticari birimlerin bulunacağı ve 7 gün açık olacak Çarşı Melikgazi projesinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

      Temel atma törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Melikgazi AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, davetliler katıldı.

      Budapeşte, Cork City ve Barcelona gibi Dünya kentlerinde örnekleri bulunan ve büyük beğeni toplayan, konsept bir projeyi Melikgazi'mize kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’de hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bütçemizin yarısından fazlasını yatırımlara ayıran bir belediyeyiz. Vizyoner projeleri ilçemize kazandırıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz. 2022 hem açılışlar yılımız hem temel atma yılımız oldu. Bereketli bir yıl oldu. Mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim mesaileri için. Türkiye’de en çok 18 uygulayan belediyeyiz. Okuldan, camiye, sağlık merkezlerinden sosyal tesislere yollara, parklara varana kadar birçok projeyi ilçemize kazandırdık. Burada küçük esnafa güzel bir tesis yapıyoruz. Çarşı Melikgazi projemiz İrlanda, Macaristan, Budapeşte’te örnekleri var. Türkiye’de benzeri yok. İçerisinde pastane, çiçekçi, cafe, sahaf ve doğal ürünlerin satışının olduğu bir yer olacak. Pastane ve ATM’ler de bulunacak. Burada hanımlar alışveriş yaparken çocukları için kreş de olacak. Bundan sonra vizyoner projeleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Yarında Kurban Pazarı ve Kesim Yerinin açılışını yapacağız. İlçemize Kayserimize hayırlı olmasını dilerim. Arefenizi ve yarın idrak edeceğimiz Kurban Bayramını tebrik ederim.” dedi.

      AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, “Yine bir gelenek daha bozulmadı. Kayseri’ye geldiğimizde ya bir temel atıyoruz yada açılış yapabiliyoruz. Allah belediye başkanlarımızdan razı olsun. Kayserimize bu güzel projemiz hayırlı olsun” diye konuştu.

      AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’de, “Bugün temelini atacağımız bu projemizin Kayserimize hayırlı olmasını, güzel hizmetler vermesini diler; kazasız belasız tamamlanmasını temenni ederim. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Ülkemize, ilimize hizmet eden herkese teşekkür ederim. İlçeye kazandırdığı bu güzel yatırımlar için değerli Mustafa Başkanımızı tebrik ederim. ” dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.