ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE YENİ BAĞLANTI YOLU TRAFİĞİ RAHATLATACAK
26 Şubat 2021

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE YENİ BAĞLANTI YOLU TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Abdülhamid Han Bulvarı’nı Ahmet Gazi Ayhan Bulvarına bağlayacak olan 1,5 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunda inceleme yaptı.

Organize Sanayi Bölgesi’ne yeni bir bağlantı yolu açarak trafiği rahatlatacaklarını söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Kış döneminde 2021 yol çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah 2020'de olduğu gibi 2021'de de rekor kırarak ulaşım konusunda Melikgazi’yi daha da iyi bir konuma getirmeye çalışacağız. Sakarya, Esentepe bölgemizden Organize Sanayi'ye giden Abdülhamit Han yeni bağlantı yolunu yapıyoruz. Burası Kadir Has Stadyumu’na çıkan 1,5 kilometrelik bir yol çalışması. Şu anda ham halde yolu açmış durumdayız. İlkbahar aylarından sonra asfalt çalışmamızla birlikte Abdülhamit Han Bulvarına bu bağlantıyı yaptığımızda bu bölge şaha kalkacak. Burası çok daha güzelleşecek, ulaşım ve trafik rahatlayacak. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi’nden şehire gitmek isteyen tüm sanayicilerimiz ve servis otobüsleri bu yolu kullanabilecekler. Yeni yolumuzun şehir trafiğini oldukça rahatlatacağını düşünüyorum. İnşallah bu yaz buranın çalışmasını yoğun bir şekilde devam ettirip yazın sonuna da açılışa hazır hale getireceğiz. Organize Sanayi'ye giden vatandaşlarımız çok daha güzel yeni bir güzergâhtan geçmiş olacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.