MELİKGAZİ'NİN MEZARLIK VE MESCİTLERİ GÜL KOKTU
22 Temmuz 2021

Melikgazi Belediyesi farklı bir uygulama yaparak Arefe Günü’nde mezarlık ziyareti yapan vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram ederek, maske dağıttı. Ayrıca ilçe genelindeki mezarlık ve mescitlerde gül suyu sıkılarak daha steril ve hoş kokulu mekanlar olması sağlandı.

Mezarlık ziyareti yapan vatandaşlara gül suyu ikram edildiğini ve birçok mezarlık ve mescitlerde gül suyu sıkıldığını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Bugün arefe günü. Hemşerilerimizin arefesini tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın arefe günü ve bayram günü mezarlık ziyareti yapıp geçmişlerine bir Fatiha okuması için mezarlıkta gerekli temizlikleri, gerekli bakım onarım hizmetlerini yaptık. Şimdi de mezarlıkta arkadaşlarımız ziyaretçileri karşılıyorlar. Gül suyu, lokum ve su ikram ediyorlar. Ayrıca ekiplerimiz mezarlıklara, WC ve mescitlere güzel koku sıkarak hoş kokmasını sağlıyoruz. Arefenizi ve Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. İnşallah bu pandeminin bitmesiyle birlikte inşallah daha rahat ortamlarda bayram ziyaretleri ve bayramlaşmalar yapacağız. Cenab-ı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Huzur sağlık içerisinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin." dedi.