MELİKGAZİ'NİN EN FARKLI MİMARİYE SAHİP CAMİSİNDE SONA DOĞRU
09 Mart 2023

Melikgazi'ye yeni hizmetler ve yeni tesisler kazandırmaya devam eden Melikgazi Belediyesi Hayırsever işbirliği ile Erenköy Mahallesi’nde yaptığı Saçmacı Cami’de sona yaklaştı.

Caminin inşaatının son durumunu yerinde incelediklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Erenköy Mahallesi’nde Melikgazi Belediyemiz ve hayırsever işbirliği ile yapımına başladığımız Saçmacı Cami’nin inşaatı hızla devam ediyor. Çevre düzenlemesine başlayacağız. 428 kişinin ibadet edeceği camimizi çevre ve doğası ile uyumlu olan farklı bir mimaride tasarladık. Rabbim böyle güzel hizmetlerin ve hayırların sayısını artırsın. En kısa zamanda da camimizi tamamlayıp açılışını yapacağız. Melikgazi Belediyesi olarak birçok sosyal tesis, park, yol yapımı yanında özellikle ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde cami, Kur'an kursu, okul, sağlık ocağı yapıyoruz. Cenab-ı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Böyle güzel yatırımlar ve hizmetleri hep birlikte yapmayı nasip etsin. İlçemize ve Kayseri'mize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.