MELİKGAZİ’NİN 31 ADET DAİRESİ SATIŞA ÇIKIYOR
27 Mayıs 2022

KAÇIRMAYIN!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 15 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’te mülkiyeti belediyeye ait olan 31 adet daire için açık teklif usulüyle satış ihalesi yapacaklarını söyledi.

Köşk, Kazım Karabekir, Battalgazi, Anbar, Talas-Mevlana Mahallesi’nde bulunan daireleri satışa sunacaklarını belirten Başkan Dr. Palancıoğlu, “6 ayrı mahallede bulunan dairelerimiz oturmaya hazır vaziyettedir. İhale günü al, ertesi gün taşın. İhalemiz ile ilgili detaylı bilgileri www.melikgazi.bel.tr adresinden öğrenebilirsiniz. 15 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda yapılacak. 2+1 ve 3+1 olan çeşitli büyüklükteki dairelemizi almak isteyen hemşehrilerimizi belediyemize bekleriz. Ev almayı düşünen vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmasınlar. İnşallah ihalemizden alacağınız evinizde hemen hiç beklemeden oturabilirsiniz. Baharı yeni evlerinizde karşılayabilirsiniz. Daireleri alacak vatandaşlarımıza evlerinde sağlık ve huzur içinde oturmasını dilerim.” dedi.