MELİKGAZİ’DEN DAHA SERİ HİZMET İÇİN 8 YENİ ÇİM BİÇME ARACI
28 Nisan 2021

Melikgazi’de hizmetler aksamadan devam edecek

Daha seri ve nitelikli hizmet vermek için araç parkını yenileyen Melikgazi Belediyesi çim biçmek için 8 tane yeni çim biçme aracı satın aldı.

Gültepe parkında tanıtılan araçları inceleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yaz geliyor, yazla birlikte de yine belediyenin farklı alanda faaliyetleri başlıyor. Sivrisinek ve karasinek ile ilgili ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Son aşamaya geldi. Parklarda çimler büyümeye başlıyor, belli bir seviyeye geldikten sonra kesilmesi lazım. Biz Melikgazi’ye birçok iş makinesi araç gereç kazandırdık. Hala da kazandırmaya devam ediyoruz. 8 tane, 4 tanesi dizel, 4 tanesi benzinli olmak üzere çim kesme aracı satın aldık. Bu araçlar ile 24 saat 3 vardiya kesim yapabilir. Uzun soluklu bu iş makinelerimiz ile zamandan tasarruf edeceğiz. Bu sene Melikgazi’nin çimlerini çok daha hızlı çok daha nitelikli kesmek üzere araç parkımızı genişletmiş olduk. Dolayısıyla bugün itibarıyla bütün parklarımızda çim kesme faaliyetleri başlayacak. Yeni araç gereçlerimizle sizlere en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olmasını dilerim. Huzur ve sağlık içinde hizmet edelim. Pandeminin de inşallah bir an önce bitmesini temenni ediyoruz. Sizler bu kapanmada evlerinizde iken biz parklarda İnşallah çimleri kesmeye ve hizmetlerimizi aksatmadan yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Çim biçme araçları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Palancıoğlu, yeni aracıda deneyerek parkta çim biçti.