MELİKGAZİ'DEN BİR SAĞLIK YATIRIMI DAHA
06 Nisan 2022

8. Sağlık Merkezinin Temeli Atılıyor

Melikgazi Belediyesi Anbar Mahallesi'nde hayırsever işbirliği ile hayata geçireceği Melikgazi Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma törenini gerçekleştirecek. Temel atma töreni 8 Nisan Cuma günü saat 13.30'da yapılacak.

Melikgazi'ye 8 aile sağlık merkezi kazandırdıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Vatandaşlarımızın sağlık hizmetini en nitelikli şekilde alması için en güzel hizmetleri yapmanın mücadelesini veriyoruz. Hayırseverimizle beraber bir tane Anbar Mahallesi'ne Bekir Güngör Kızıltepe Aile Sağlığı Merkezi yapacağız. Birlikte el ele vererek Melikgazi’nin sağlık ihtiyaçlarını yoğun bir şekilde karşılıyoruz. Melikgazi’miz 600 bin nüfusla Kayseri'nin en kalabalık ilçesi. Bundan dolayı sağlık ocaklarının çok iyi planlanmış olması ve vatandaşa en iyi şekilde hizmete sunulması önemli. Melikgazi Belediyesi olarak koştur koştur hizmet ediyoruz. Asli görevimiz olmayan sağlık ocağı, okul, cami, kuran kursu yapımı gibi yatırımları vatandaşlarımızın konforunu artırmak, ihtiyaçlarını gidermek için hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetini en nitelikli şekilde alması için en güzel hizmetleri yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sağlık merkezimizin içinde tıbbi müdahale odası, aşı odası ve bebek izlem, gebe takip odası, seminer-eğitim odası, laboratuvarlar ve çocuk oyun alanı yer alacak. 8 Nisan Cuma günü saat 13.30'da gerçekleştireceğimiz temel atma törenine tüm vatandaşlarımızı bekleriz." dedi.