MELİKGAZİ’DE VEHBİ VAKKASOĞLU İLE “BİR DESTANDIR ÇANAKKALE” SÖYLEŞİSİ
18 Mart 2022

Melikgazi Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 107. yıl dönümü dolayısıyla 19 Mart Cumartesi Günü, Yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun anlatımıyla “Bir Destandır Çanakkale Söyleşi Gecesi”  düzenleyecek.

Program hakkında bilgi veren Melikgazi Belediyesi Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “107 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek tarihe kalın harflerle adını yazdıran Çanakkale Geçilmez Destanı'nın haklı gururunu yaşatmak, vatanseverlik duygusunu unutturmamak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla; Radyo Televizyon Programcısı Mehmet Zeyd Yıldız'ın moderatörlüğünde Yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun anlatımıyla güzel bir Çanakkale söyleşisi gerçekleştireceğiz.  Melikgazi Belediyemiz tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerimiz vatandaşlarımız tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kültür ve sanat bizler için önemli. Belediye olarak çeşitli türde etkinlikler düzenliyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Yazar Vehbi Vakkasoğlu, bu güzel söyleşi gecemizde Çanakkale Zaferi’nin öneminden bahsedecek. Çanakkale ile ilgili detaylı bilgiler, notlar aktaracak. 19 Mart Cumartesi günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’de düzenlenecek olan programımıza tüm hemşehrilerimizi bekleriz.” dedi.