EN
MELİKGAZİ'DE "ARABALI SİNEMA GÜNLERİ" BAŞLIYOR
08 Temmuz 2021


    Melikgazi Belediyesi, yeni normalleşme süreci ile birlikte kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye başladı. Melikgazi Belediyesi'nin geçtiğimiz sene ilgiyle karşılanan arabalı sinema etkinliği 10 Temmuz  Cumartesi günü başlıyor.

    İlk sinema filminin saat 21.00'de gösterimde olacağını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi olarak pandemi sürecinde geçirilen sıkıntılı günlerimizden sonra Kayserili vatandaşlarımıza renkli ve farklı bir kültür-sanat hizmeti sunuyoruz. Hafta sonu gerçekleştirilecek etkinlik sırasında vatandaşlar araçlarından inmeden sinemada en beğenilen filmlerini izleme fırsatı bulacak. Belirli sayıda otomobilin girişine izin verilecek etkinliğe katılmak isteyenlerin 0530 253 91 91 numaralı WhatsApp hattından randevu alması gerekiyor. Etkinlik günü randevu alan ve listeye alınmış kişilerin araçlarıyla arabalı sinema etkinliğinin yapıldığı alana girişine izin verilecek. Erciyes Üniversitesi Karşısında bulunan otopark alanında düzenlenecek arabalı sinemada; 'Chralie'nin Çikolata Fabrikası' ücretsiz gösterilecek. Katılmak isteyen vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğimize bekleriz." dedi.

Her hafta cumartesi günleri yapılması planlanan “Arabalı Sinema”da sırasıyla Yıldızlarası, Dolittle, Aslan Kral, Tenet, Başlangıç gibi filmler gösterimde olacak.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.