EN
MELİKGAZİ, PANDEMİ DOLAYISIYLA RAMAZAN COŞKUSUNU VATANDAŞLARIN AYAĞINA GETİRDİ
24 Nisan 2021


Melikgazi Belediyesi korona virüs tedbirleri nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların güzel bir Ramazan geçirmesi için Ramazan coşkusunu vatandaşların ayağına getirdi.

Etkinlikte çocuklara özel Hacivat ve Karagöz, maniciler, kuklalar, meddah, gölge oyunu ve cambaz vatandaşlara keyif dolu anlar yaşattı.

Salgından dolayı eski günlerdeki gibi Ramazan ayı geçirmemenin burukluğunu yaşadıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle belediye olarak hiçbir etkinlik yapamıyoruz. Ama evlerinde kalan vatandaşlarımızın Ramazan coşkusundan mahrum kalmaması için bunu onların ayağına götürüyoruz. Hazırladığımız Ramazan tırı ile hafta sonları akşam iftardan sonra ilçenin farklı bir mahallesinde etkinlik düzenleyeceğiz. Dün Küçükali Mahallemizdeydik. Bu akşamda Esenyurt'ta olacağız. Etkinliklerde çocuklara özel Hacivat ve Karagöz, maniciler, kuklalar,  semazen, meddah, gölge oyunu ve cambaz olacak. Evlerinde kalan vatandaşların moral motivasyonunu yüksek tutmak için bu etkinlikleri düzenliyoruz. İnsanların yüzleri güldü, mutlu oldular. Hep birlikte bu sıkıntılı günleri de atlatacağız inşallah. Tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar dilerim." dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, Ramazan aracının bu akşam Esenyurt Mahallesi’nde olacağını hatırlattı.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.