“MELİKGAZİ MUAYTHAİ TAKIMIMIZIN BAŞARISINDAN GURUR DUYDUK”
25 Şubat 2022

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 38 ülkenin katıldığı Muaythai Avrupa Şampiyonası'ndan Avrupa şampiyonu ve üçüncü olarak dönen Melikgazi Belediyespor muaythai takımının başarılı sporcularını ağırladı.

Melikgazi Belediyespor muaythai takımının, Türkiye’nin sporda olan gücünü en iyi şekilde sahaya yansıttığını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu,  “Sporcularımızın başarıları ilçemizde, şehrimizde büyük bir gurur yaşattı. Sporcularımızın daha büyük başarılara ulaşması için Melikgazi Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Uluslararası müsabakalarda Melikgazili sporcuların temsil ediyor olması bizleri gururlandırıyor. İlçe genelinde spora ve gençliğe yönelik yatırımlara daima önem veriyoruz. Sporla geleceğin profesyonel sporcularını yetiştirmeyi ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumayı amaçlıyoruz Melikgazi'mizde spor yapmak ayrıcalıklı hale geliyor. Belediye olarak nerdeyse sporun her branşında destek olmaya devam ediyoruz. Muaythai Avrupa Şampiyonası'na Kayseri olarak damgamızı vurduk. Sercan Koç, Menşure Karadayı, Emre Aydoğdu Melikgazi Belediyespor’da başarılı sporcularımız. En iyi yerlere gelmek ve şanlı bayrağımızı her zaman dalgalandırmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam etmeliyiz. Sporcularımızın daha büyük başarılara ulaşacağına inanıyor, kendilerini, hocalarını ve ailelerini tebrik ediyorum.” dedi.