MELİKGAZİ BELEDİYESPOR MUAYTHAİ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI
21 Şubat 2022

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 38 ülkenin katıldığı Muaythai Avrupa Şampiyonası'ndan Avrupa şampiyonu ve üçüncüsü olarak dönen Melikgazi Belediyespor muaythai takımının sporcularını tebrik etti.

Büyük bir heyecan ve mutlulukla sporcuları karşıladıklarını söyleyen Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yüksel, “Bugün çok mutlu ve gururluyuz. Havalimanında şampiyon sporcularımızı karşıladık. 38 ülke 900 sporcunun katıldığı Muaythai Avrupa Şampiyonası'na Kayseri olarak damgamızı vurduk. Sercan Koç, Menşure Karadayı, Emre Aydoğdu bizim Melikgazi Belediyespor’da başarılı sporcularımız.  3 altın, 4 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya ile geldik. Göğsümüzü kabartan başarılarla döndüler. Kayserimiz takım halinde Kayseri’de birinci oldu. Bizde Melikgazi Belediyesi olarak bu başarıların sayısını artırmayı çok istiyoruz. Belediye olarak nerdeyse sporun her branşında destek olmaya devam ediyoruz. Emeği geçen hocalarımıza ve herkese çok teşekkür ederim. Bu başarılarında artarak devam etmesini diliyor, başarılı sporcularımızı yürekten kutluyorum. Spora ve sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.