MELİKGAZİ BELEDİYESİ'NDEN KAÇIRILMAYACAK YATIRIM FIRSATI
12 Ağustos 2021

26 Adet Konut Arsası İhalesi

Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan toplam 26 adet arsanın 24 Ağustos Salı günü ihale ile satışını yapacak.  İhalelere ilişkin kapsamlı bilgiler yayımlanan ilanla kamuoyuna duyuruldu.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda saat 16:00'da açık artırma usulü ile satışı yapılacak arsalar ile ilgili bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Hizmet ve yatırımlarımıza kaynak oluşturmak için 26 adet arsamızı satışa çıkarıyoruz. Satışa çıkardığımız bu taşınmazlar ilçemizde yatırıma dönüşecek. Yapmış olduğumuz yatırımlar ve yeni projeler Melikgazi sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına vesile olacaktır. Arsalarımız Erenköy, Becen, Eğribucak, Hisarcık, Gesi, Mimarsinan, Kayabağ ve Ağırnas'ta yer alıp konut ve bağ arsasından oluşuyor. 24 Ağustos Salı günü yapacağımız ihalemize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı belediyemize bekleriz. Alacak olan vatandaşlarımıza arsalarının şimdiden hayırlı olmasını dilerim." dedi.