MELİKGAZİ BELEDİYESİ TEKNOFEST PROJELERİ İÇİN STAND AÇTI
12 Şubat 2022

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest’te tanıtmak üzere gençlerin projelerini bekleyen Melikgazi Belediyesi, Kayseri Park AVM ve Forum Kayseri’de bilgilendirme standı açtılar.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, gençlere hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini vurgulayarak, “Teknolojide farkındalık oluşturmayı ve Türkiye’nin yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali çok önemli bir festival. Gençler için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek olan Teknoloji Festivali’ne tüm gençlerimizin projelerini almak için Kayseri Park AVM ve Forum Kayseri’de bilgilendirme standı açtık. Ortaokul, lise veya üniversite öğrencilerimiz, projelerini melikgazi.bel.tr/teknofest adresinden online olarak da yapabilir. Haydi gençler, başlattığımız teknoloji projeleri seferberliğine sizde katılın. Bu destek programı kapsamında sadece Teknofest’e katılmayı hedefleyen projeler desteklenecek. Proje desteği için başvurular en geç 18.02.2022 tarihi, saat 17.00'ye kadar yapılacaktır. Gençlerimizi bekliyoruz.” dedi.