EN
MELİKGAZİ BELEDİYE PERSONELİNE 'İLETİŞİM TEKNİKLERİ’ SEMİNERİ
17 Haziran 2021


 

    Melikgazi Belediyesi, daha iyi hizmet sunmak ve çalışan personelin etkinliği ile verimliliğini artırmak, personelin vatandaş ile daha etkili iletişim kurabilmesi amacıyla "Etkili İletişim ve İkna Teknikleri Semineri" düzenledi.

    Belediye Tiyatro Salonu’nda düzenlenen seminere birim müdürlerinin yanı sıra personel de katıldı.

    Katılımcılara özellikle iş yaşamında etkili iletişim teknikleri, etkili ve güzel konuşma, dinleme, empati, personellerin beden dilini nasıl kullanabilecekleri ve iletişim becerilerini nasıl geliştirebileceklerine yönelik eğitimler aktarıldı.

    Hizmet içi eğitimleri önemsediklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seminer kapsamında Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Başarır belediye personelimize 4 gün süren ‘İletişim Teknikleri' başlıklı eğitim verdi. Halkla aramızdaki iletişimi daha güçlü kılmak adına hizmet içi eğitimlere belediye olarak devam edeceğiz. Personelin vatandaş ile daha etkin iletişim sağlayabilmesi için hitap şekli, beden dili ve etkin dinlemenin önemi anlatıldı. Düzgün konuşma, beden dilini doğru ve etkili kullanmak şikâyetlerin alınması ve değerlendirilmesi, çok daha başarılı sonuçlar almamızı sağlar. Personelimizin günlük hayatlarında da kendilerine faydası olacak bu eğitimler sayesinde halkımıza çok daha iyi hizmet edeceklerine inanıyorum.” diye konuştu.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.