KIRANARDI MAHALLESİNDE ASFALT HAZIRLIKLARI BAŞLADI
19 Haziran 2021

Kırsaldaki mahallelerde de ulaşım daha güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışan Melikgazi Belediyesi Kıranardı Mahallesinde yol yapım çalışmalarına başladı.

Koronavirüsle mücadele çalışmalarının yanı sıra ilçedeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarını da devam ettirdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Asfaltlama ve yol tadilatı konusunda yoğun bir çalışma yürüten ekiplerimiz bozuk ve yıpranmış yolların bakım onarım çalışmalarını tamamlayarak ilçemizi güzelleştirmeyi sürdürüyor. Lale Caddesi, 2891. Sokak, Nilüfer Caddesi girişi ve 1 adet bağlantı yolu olmak üzere mahallemizde çalışmalarımız başladı. Toplam uzunluk 1 kilometre olan yolda 1250 ton asfalt ve 3750 ton alt yapı malzemesi kullanılıyor. Mahalle yollarının altyapısını uzun süreli çözmek amacıyla temel ve dolgu çalışmalarına ağırlık veren ekipler, altyapısı tamamlanan yollarda asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Merkezden kırsala yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde belediye olarak hizmetlerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ilçemizin sınırları içerisinde bulunan köylerdeki arazi yollarında yaptığımız düzeltme çalışmaları, kırsal ve ilçe merkezimizde yaptığımız parke taş, kaldırım ve sıcak asfalt, peyzaj çalışmalarımız oldu. Melikgazi Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.