EN
İLK KEZ MELMEK’TE AÇILAN BOHEM TABAK KURSU YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
14 Ocak 2023

Melikgazi Belediyesi tarafından kadınların zamanlarını sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmelerine, hobi edinmelerine, yetenek ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla birbirinden farklı yeni kurslar açılıyor.

Bu kapsamda yeni açılan bohem tabak yapım kursunda kadınlar hem meslek öğreniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

   İlk kez Melikgazi Belediyesi MELMEK kapsamında ilk kez açılan bir branş olan Bohem Tabak kursunun kadın kursiyerler tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yeni başlattığımız bohem tabak kursu severek ve ilgiyle karşılanan bir kursumuz oldu. Her yıl açtığımız kurslara ilave olarak yeni kurs branşları da açarak seçeneklerimizi artırıyoruz. Kurslarımız da eğitim dışında sosyalleşme ve el becerisi de kazanıyorlar. Aldıkları eğitimden sonra katıldıkları kurslar üzerine kendileri için gelir de sağlayabilecekler. Kadınlarımız burada hem meslek öğreniyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyor. Melikgazi Belediyesi MELMEK adı altında birçok sosyal tesislerimiz mevcuttur kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde kayıtlarını yaptırabilirler. Yeni kurslar açmaya devam ederek vatandaşlarımıza farklılık kazandırmaya devam edeceğiz. Kurslarımız hakkında detaylı bilgi için www.melikgazi.bel.tr adresinden bilgi alabilir, online başvurunuzu yapabilirsiniz.” dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.