EN
ESNAF YENİ NORMALLEŞMEDEN MEMNUN!
05 Mart 2021

ESNAF YENİ NORMALLEŞMEDEN MEMNUN!

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan korona virüs tedbirleri kapsamında alışveriş merkezi ve kafeleri ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla görüşen, sohbet ederek, maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunan Başkan Dr. Palancıoğlu, "Tüm dünyada etkisini sürdüren, binlerce insanın canına mal olan salgına karşı tedbirlerimize devam etmeliyiz. Sağlık her şeyden önemli. Herkes bu konuda üzerinde düşen sorumluluğu yerine getirmek zorunda. Vaka sayılarının yeniden artmasıyla biz de belediye olarak titizlikle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlimizde risk devam ediyor. Bu durumu tersine çevirmek, tehlikeyi atlatarak güzel günlere kavuşmak için lütfen kurallara uyalım. Esnaflarımız ve halkımız gerekli kurallara uyarsa en kısa sürede bu kötü günleri arkamızda bırakırız. Bu zorlu süreçte gece gündüz görev yapan, sağlık personellerimize, kolluk kuvvetlerimize ve duyarlılıklarından dolayı Melikgazili ve Kayserili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Bülent Karacan ve Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, işyerlerinde, oturma düzenlerinin ilgili genelgelere uygun olup olmadığı konusunda da incelemeler yaptı.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.