EN
“ENCÜMEN KARARLARI ÇALIŞMA VE YATIRIMLARA HIZ VERİYOR”
01 Nisan 2021

Dr. Başkan Mustafa Palancıoğlu:

“ENCÜMEN KARARLARI ÇALIŞMA VE YATIRIMLARA HIZ VERİYOR”

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediye Encümen Toplantısı ile her hafta çarşamba günleri toplandığını ve almış olduğu kararlar ile belediye yatırım ve çalışmalarına hız kattığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi Encümen kararları ile belediyenin işlerinin yürütülmesinin yerine getirildiğini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyemiz örnek ve referans belediye olarak gösterilmektedir. Bunun temelinde koordineli, uyumlu, işbirliği ile rasyonel çalışma gelmektedir. Ancak en önemlisi yatırım planların geleceğe açık ve akılcı olmasıdır. Biz gün kurtarmaya yönelik yatırım yapmıyoruz. Bu planlamalarımızda Encümen kararlarının büyük katkısı vardır. Encümen kararları; bütçe ödenekleri, yıllık planlama ile stratejik planlamanın uygulanması gibi yatırım yönlendirici, ileriye dönük ve geleceği planlayan kararlardır. Encümen kararları bir bakıma günlük çalışmaları planlar ve kolaylaştırır.” dedi.

Encümen toplantısında idari, mali, imar, denetim gibi ilgili kararlar alındığını ifade eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, planlı, sağlıklı ve modern gelişime paralel olarak çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.