EN
BUTİK VE ŞİRİN MİMARİSİYLE GÖZLERE HİTAP EDEN KEMAL- HÜLYA ELMACIOĞLU CAMİ AÇILIYOR
03 Nisan 2024
Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever Kemal Elmacıoğlu ile Gesi Fatih Mahallesinde yapımı tamamlanan Kemal- Hülya Elmacıoğlu Cami'nin 5 Nisan Cuma günü saat 13.00’te açılış törenini gerçekleştirilecek.

Başkan Palancıoğlu, açılış öncesi camide inceleme yaparak, açılış törenine herkesi davet etti. 

Melikgazi’de hizmetlere yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları söyledi:
 “Melikgazi olarak birçok yatırımı hayata geçiriyoruz. 5 yılda Melikgazi'ye 18 Cami, 9 Kur'an Kursu kazandırdık.  Yine güzel, butik bir projemiz olan Kemal-Hülya Elmacıoğlu Camimizi daha tamamladık. Gesi Fatih Mahallemizde bir ihtiyacı daha gidererek vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmiş olduk. Melikgazi’de hizmetlerimize yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Melikgazi olarak merkezde yoğunluk oluşturmamak ve herkesin mahallesinde hizmet alması için butik projeler ürettik. Camimiz burada vatandaşlarımızın ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. 5 Nisan Cuma günü saat 13.00’te açılışını yapacağımız camimizin hayırlı olmasını diler; açılış törenimize tüm hemşehrilerimizi bekleriz. Rabbim cemaatini bol etsin. İlçemize ve Kayseri’mize hayırlı ve uğurlu olsun.”  

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.