BAŞKAN PALANCIOĞLU'NDAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
03 Haziran 2022

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, son genel kurulda yeniden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne (KGC) Başkanı olarak seçilen Metin Kösedağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Basın yayının çok önemli bir parametre olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, "Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu’nda yeniden başkan olarak göreve seçilen Sayın Metin Kösedağ ve yönetimini, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı’mız Sayın Gökhan Ülke ile ziyaret ederek tebriklerimizi ilettik. Yeni dönem çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Allah hayırlı mübarek eylesin. Kendilerini tebrik ediyorum.  Gazeteci arkadaşlarımız için de hayırlı uğurlu olsun. Hem ilçemizin, hem Kayseri’nin hem de ülkemizin gelişimi, kalkınması, psikolojisinde basın yayın organlarının etkisi çok büyüktür. Bazen bir konuyu tüm ülke basının gücü sayesinde konuşabiliyor. Dolayısıyla basın yayının ne kadar önemli bir parametre olduğunu, basın yayınla ilgili yapılan çalışmaların gerçekten ülkenin sorunlarını çözebilecek, psikolojisini düzeltebilecek formatta olduğunu görüyoruz. Bizde belediyeler olarak her türlü desteği vererek güzel çalışmalara hep birlikte imza atmak isteriz." dedi.

KGC Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ise misafirlerine nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.