BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI
16 Mart 2022

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  Berat Kandili vesilesiyle bir açıklama yaparak, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’nin tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini diledi.

Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Yüce dinimiz İslam’da müstesna bir yeri olan mübarek üç aylar içinde Berat gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Ramazan Ayına az kaldı. Berat Kandili Şaban Ayı’nın 15'inci gecesi. Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ni idrak edeceğiz. Cenab-ı Allah sağlıkla nice nice Berat kandillerine hep birlikte ulaşmayı nasip etsin. Başta hemşerilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Berat Kandili’ni tebrik ediyor; bu mübarek gecenin dünyaya huzur ve barış getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum.” dedi.