BAŞKAN PALANCIOĞLU'NDAN 19 MAYIS MESAJI
18 Mayıs 2022

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Samsun’da başlayan Milli Mücadele hareketi başarıya ulaşmış ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin temelleri atılmıştır.” dedi.

Kurtuluş Savaşı mücadelesinin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919'da, Türk Milleti gösterdiği irade ve azimle tüm dünyaya örnek olduğunu söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı tebrik ediyorum. Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkma ile başlayan bağımsızlık mücadelesinin başlangıcı gençleri adanmış durumda. Dolayısıyla gençler siz bizim geleceğimizsiniz. Bu ülkenin geleceğinin parlak olması sizlerin elinde. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere ülkenin bağımsızlığı uğruna canını, malını ve her şeyini feda etmiş tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılını yürekten kutluyorum.” diye belirtti.