BAŞKAN PALANCIOĞLU MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
17 Şubat 2023

Miraç Kandili dolayısıyla bir açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, depremler dolayısıyla Miraç Kandil'ini buruk bir şekilde idrak ettiklerini söyledi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu Miraç Kandili ile ilgili şunları söyledi:

“Tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutluyorum. Cenab-ı Allah birlik beraberlik, huzur ve sağlık içerisinde nice kandillere, güzel ulaşmayı nasip etsin. Kandiller önemli. Miraç kandili de Ramazan’ın habercisi. Ramazan Ayı da yaklaşıyor. Allah tutacağımız oruçları da kabul eylesin. Şuanda deprem bölgesinde tüm belediyelerde ilgili kurumlar Kızılay, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik, Spor Bakanlığı tüm kurumlar olarak elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Yüzyılın afeti diyeceğimiz şekilde binlerce insanın vefat ettiği, binlerce insanın yaralandığı ve milyonlarca insanın evsiz kaldığı bir ortamda geçiriyoruz. Miraç Kandili’nde tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun. Rabbim birlik beraberlik içerisinde bugünleri de atlatmayı nasip etsin.” dedi.