EN
BAŞKAN PALANCIOĞLU, KTO ÜYELERİNE MELİKGAZİ’NİN REKOR HİZMETLERİNİ ANLATTI
29 Eylül 2021

      

      Kayseri Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılarak, üyelere hayata geçirilen, devam eden ve proje aşamasında olan hizmetler hakkında bilgi verdi.

      Yatırım ve hizmetler hakkında görsel sunum eşliğinde bilgiler veren Başkan Dr. Palancıoğlu, "İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için rekor hizmetler yapıyoruz. Akıl Küpü Kütüphaneleri, sosyal tesisler, okullar, camiler, aile sağlığı merkezleri, Kuran kursları yatırımlarımız ile ihtiyaçları gidermek için çalışıyoruz. İlçemizde 50’ye yakın yatırımımız var. Evlatlarımızın en iyi koşullarda eğitim alarak, hayırlı nesiller olarak yetişmesi için 14 tane okul hayata geçiyor. İnşallah eğitimle ilgili ihtiyacı karşılamış olacağız. Kentsel Dönüşüm çalışmalarımız da devam ediyor. Tüm sosyal donatıları ile yeni ve modern bir şehirleşmenin olduğu mahaller kuruyoruz. Temel atmalarımız açılışlarımız ardı ardına devam ediyor. Akdeniz İhracatçılar Birliği ile Altınoluk Mahallesinde Dış Ticaret Lisesi yapacağız. Kazancılar Çarşımızı yenileyeceğiz. Daha modern bir dış görünüme ve işleve sahip olacak. Teknoloji Atölyeleri ile çocuklarımıza eğitimler vereceğiz. Yakında hizmete açılacak. Bir taraftan da tarihimize sahip çıkmak ve gün yüzüne çıkarmak için restorasyon projelerimiz devam ediyor. Bunların en büyüğü Gön Hanı ayağa kaldırıyoruz. Kayseri’ye bağcılık müzesi açıyoruz. Bağ kültürünün yaşaması ve canlanması için gayret göstereceğiz. 80 günde 80 park projemizle Melikgazi’mize birçok park ve yeşil alan kazandırdık. Tehlike arz eden birçok metruk yapıyı yıkarak güvenli alanlar meydana getirdik. Otopark sorununu çözmek için çalışmalar yaptık. Çevre düzenleme, asfalt yol yolu ve peyzaj çalışmalarımız ile ilçemizi daha nezih bir ilçe yaptık.” dedi.

      Ticaret Odası ile el ele vererek Kayseri için güzel çalışmalar yapacaklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Şehrimiz için hep birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Melikgazi'mize en iyi hizmetleri sunmak için durmadan çalışıyor, projeler geliştiriyoruz. Değerli Başkanımız Ömer Gülsoy’a, Meclis Başkanımız Cengiz Hakan Aslan’a, yönetimleri ve oda üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.