EN
BAŞKAN PALANCIOĞLU AYDINLIKEVLER MAHALLESİ’NDE İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİ
02 Nisan 2021

BAŞKAN PALANCIOĞLU AYDINLIKEVLER MAHALLESİ’NDE İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde inceleme yaparak mahallede yapılacak çalışmaları yerinde değerlendirerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Aydınlıkevler Mahallesinde müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Teknik ekibimle beraber Aydınlıkevler Mahallemizde incelemeler yaptık. Aydınlıkevler'i gezdik yapılacak işlerimizi listeye aldık ve planladık. Her sene başında olduğu gibi bu yılda yapacağımız işlerimizi çalışmıştık. Şimdi de inşallah bunları yerine getirmeye çalışacağız. Şu anda Koçak Parkındayız. Kayseri'nin eski parklarından bir tanesi. Burada ufak tefek yapacağımız işler var. Aydınlıkevler Mahallemiz şehir merkezinde kalan mahalle. Kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerimiz var, parklarımızın bazılarının yenilenmesi gerekiyor.  Kaldırım ve yolların yenilenmesi gerekiyor. Bunların hepsini muhtarımızla istişare ettik. Yerelde vatandaşlarımızın beklentilerini yakından takip eden muhtarlarımız bizim için çok kıymetli. Taleplerini dinliyor, aciliyeti olan yerleri tespit ederek hizmet ediyoruz. İnşallah ilkbaharla birlikte başlayacağız, yazının sonunda Aydınlıkevler Mahallesi'nde güzel işler yapmış olacağız. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu’na mahallesine yapılacak yeni hizmetler için teşekkür eden Aydınlıkevler Muhtarı Mustafa Uysal ise, “Sağ olsun başkanımız onca yoğunluğuna rağmen bizleri ziyaret etti, ihtiyaç olan yerleri belirledik. Notlarını aldı çok ilgilendi gerekli çalışmalar yakında yapılacak inşallah. Belediyemize çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.