Başkan Mustafa Palancıoğlu: “GENÇLERİN PROJELERİ İLE TEKNOFEST'E MELİKGAZİ DAMGASI VURMAYA HAZIRIZ”
26 Şubat 2022

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 30 Ağustos- 4 Eylül tarihinde Samsun'da düzenlenecek olan teknofest için başvuru yapılan projelerin değerlendirilerek 33 projenin teknofeste katılmaya hak kazandığını söyledi.

Teknofest proje desteklerine başvuru yapan herkesi tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak bu yıl ilkini düzenlediğimiz teknofest yarışması için proje destekleri kapsamında 99 proje başvurusu oldu. Farklı güzel bir çalışma yapıldı. Üniversiteden öğretim üyelerimiz, Teknopark ve belediye personelimizin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda, toplam 33 proje desteklenmeye değer görüldü. 1 milyon TL’ye yakın bir bütçeyi bu projeler için ayırdık. Bu kapsamda üniversite kategorisinde 19, lise kategorisinde 11, ortaokul kategorisinde ise 3 proje olmak üzere toplamda 33 projeye maddi destek sağlayacağız. Gelişen Kayseri, ARGE’si ve teknolojisiyle Türkiye’de güzel bir şekilde yerini alacaktır. Bunda da gençlerimizin rolü çok büyük olacak.  Teknofest'te gençlerimizin birbirinden güzel projeleri ile Kayseri’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hayırlı olsun.  Proje sunan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kazanan projeleri https://www.melikgazi.bel.tr/teknofest/teknofest%20kazananlar.pdf linkini tıklayarak öğrenebilirsiniz.” dedi.