Başkan Dr. Palancıoğlu: “KIRANARDI HALKI İLE GÖNÜLLERDE BÜTÜNLEŞTİK”
18 Eylül 2022

Cumartesi akşamı Kıranardı  Mahalle  halkı ile  beraber neşe için de  sohbet ettiklerini   belirten belediye başkanı  Dr. Mustafa PALANCIOĞLU  Kıranardı yeşillikleri için de meyve bahçeleri  ile donatılmış  bir sayfiye  yeridir.  Yaz aylarında nüfusu iki kat artmaktadır.  Kıranardı kent ormanı ile mesire yeri cazibesi olan Kıranardı Kayserimize ayrı bir değer katmaktadır. Sabah erken saatlerde başlayan genel temizlik  asfalt ve kaldırım yenileme çalışmamız akşam üstü  eğlence  ve müzik konseri  ile etkinliğimiz son buldu. Kıranardı Mahalle halkı ile sohbet ettik çocuklara pamuk şekeri, dondurma, patlamış mısır ikram ettik, ekmek arası tantuni ve ayran ile devam eden ikramlarımız ile Kıranardı’lılar bizleri bağırlarına bastılar.  Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu yaz günlerinde serin ve esintili bir akşam günü gönüllerince eğlendiler.” dedi.

Mahalle buluşmalarımız Küçükbürüngüz ve Subaşı Mahalle halkı ile devam edeceğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, barış beraberlik ve kardeşliği amaç eden mahalle buluşmalarının son derece  isabetli  bir etkinlik  olduğunu  sözlerine ekledi.