AÇIK HAVA SİNEMASI BU HAFTA ALTINOLUK MAHALLESİ’NDE
03 Ağustos 2023

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, açık hava sinema gösterimlerinin farklı mahallelerde devam ettiğini söyleyerek, 4 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da Altınoluk Barış Pınarı Etkinlik Alanında yapılacağını söyledi.

Nostaljik bir yaz akşamı için tüm vatandaşları etkinliğe davet eden Başkan Palancıoğlu, "Yaz akşamlarının tadı Melikgazi’mizde bir başka güzel oluyor. Melikgazili vatandaşlarımızın kültürel ve sosyal etkinliklerden mahrum kalmaması için gayretle çalışıyoruz. Kültürel programlarla dolu bir yaz geçireceğiz. Hemşehrilerimizin ailecek bir arada olacağı eğleneceği programlarımızla birlik ve beraberliğe vesile oluyoruz. Bu kapsamda bu hafta 4 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da Altınoluk Barış Pınarı Etkinlik Alanında düzenleyeceğimiz Açık Hava Sinemasına herkesi beklerim." dedi.