EN
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
23 Mayıs 2019

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu;

 

“Osmanlı Mahallesi Cibali Caddesi'nde

Asfaltlama Çalışması devam ediyor”

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Osmanlı Mahallesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini bu kapsamda alt yapısı tamamlanan Cibali Caddesi’nde asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

Osmanlı Mahallesi, Yeni Emniyet Binası’nın bulunduğu CİBALİ CADDESİNİN bölge için yoğun kullanılan ve tercih edilen bir yol olduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, CİBALİ CADDESİNİN tüm alt yapısının tamamlandığını, Kaski, Elektrik Şirketi, Kayserigaz ve PTT ile ortak çalışıldığını şimdi de asfalt çalışmasına başlanıldığını kaydetti.

Melikgazi de seri, güvenli ve etkin ulaşım için alternatif yollara büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Melikgazi Belediyesi olarak Osmanlı Mahallesi'nde ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirdik. CİBALİ CADDESİ çok tercih edilen bir yoldur. Çünkü birçok sokak ile bağlantısı bulunmaktadır, Bu amaçla Osmanlı CİBALİ CADDESİ ulaşım ağında önemledir. 1000 ton stabilize alt yapı malzemesi kullanılmıştır. Yine yaklaşık 750 ton asfalt malzemesi kullanılarak. Asfalt serildikten sonra hizmete açılacaktır. Bölge halkına ve şehrimize hayırlı olsun" 

 

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.