EN
80 İŞ MAKİNESİ İLE MELİKGAZİ’NİN ARAÇ FİLOSU DAHA DA GÜÇLENDİ
09 Haziran 2022

Melikgazi’den Teknik Hizmetlere 80 Milyonluk Yatırım

İlçeye daha etkin ve seri bir şekilde hizmet etmek için araç filosunu güçlendiren Melikgazi Belediyesi, 80 İş Makinesi ve Araç Tanıtım Etkinliği düzenleyerek araçlarının tanıtımını yaptı.

Tanıtıma katılan çocuklara ve gençlere Koray Haklı konseriyle eğlenceli bir festival havası yaşatıldı.

Tanıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve davetliler katıldı.

Melikgazi araç filosunu son teknoloji araçlarla donattıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi'ne hizmet etmek için mücadele ederken aynı zamanda da belediyemizin iş makinesi araç gereç ve diğer altyapısını güçlendirerek vatandaşlarımıza en son teknoloji ile üretilmiş araçlarla hizmet veriyoruz. Şuan 80 aracımız var, yeni gelecek iş makinesi ve araç filomuzla birlikte tam 100 aracı Melikgazi Belediyemize kazandırmış olduk. Çocukluğumuza iz bırakan kamyon, kepçe, iş makinası gibi oyuncakların gerçeklerini yakından görme fırsatı bulan evlatlarımızla, Koray Haklı konserine de eşlik ettik. Burada yaklaşık 80 milyon TL'lik büyük bir iş makinası yatırımı var.  Bu ekipmanla Melikgazi'ye daha çok ve nitelikli hizmet vereceğiz. Türkiye'de ilk olan çalışmaları burada yaptık. Küçük asfalt finişherimiz  Türkiye'de sadece 4 tane Büyükşehir Belediyesi'nde vardı biz de aldık, şunu da şu anda dar sokakları, kapalı yer ve dar sokakları zorlanmadan asfaltlıyoruz. Cenabı Allah kaza bela vermesin. Kayseri’de tüm belediye başkanlarımızla ve kurumlarımızla el ele vererek Kayseri'ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Allah ilçemize, ilimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise hizmet için alınan 80 aracın Melikgazi’ye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’de, “Melikgazi Belediyemizin 80 adet yeni iş makinesi ve aracının hayırlı olmasını dilerim. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin.” diye konuştu.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.