EN
2023 YILI KASKİ İLE ALT YAPI ÇALIŞMALARININ PLANLAMASI TAMAMLANDI
09 Ocak 2023

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve KASKİ yetkilileri ile toplantı yaparak, alt yapı ile ilgili 2023'te yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Belediyelerin yaptığı çalışmalarda kurumlararası koordinasyonun son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Dr. Palancıoğlu, vatandaşların mağdur olmaması için 2023'te KASKİ ile çalışılacak alanların toplantıda tamamlayıp, onaylandığını belirtti.

 İlçede yapılan işlerin alt yapı kurumları ile birlik içinde yapıldığını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Belediyelerin yaptığı çalışmalarda kurumlararası koordinasyon son derece önemlidir. Dolayısıyla bizde ilgili altyapı kurumlarımız KASKİ, KCETAŞ, Kayserigaz, Türk Telekom olsun önümüzdeki ilkbahar ve yaz aylarında 2023'te yapacağımız çalışmaları planlamıştık. KASKİ Genel Müdür Yardımcımız Yavuz Çağan Bey ve ekibi, başkan yardımcılarımız ve ulaşım müdürlüğümüz ile beraber bunları masaya yatırdık, planlamalarımızı yaptık. Şimdi senkronize olarak aynı zamanda bu çalışmaları başlatıp vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve hızlı bir şekilde çalışmaların tamamlanması için işbirliği yapıyoruz. Dolayısıyla 2023'te KASKİ ile çalışacağımız alanları bugün itibariyle tamamlayıp, onaylamış olduk. İnşallah ilkbaharla birlikte kazmayı vurup birçok alanda çalışmalarımıza birlik içinde bir ekip olarak yapıp daha iyi hizmet vermek üzere devam edeceğiz. Alt yapı çalışmalarından ve belediyemize desteklerinden dolayı KASKİ’ye teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz kararlarımız ve planlarımız ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.