MELİKGAZİ’DE AÇIK HAVA FİLM KEYFİ BAŞLIYOR
27 Temmuz 2022

Melikgazi Belediyesi’nin düzenlediği yaz aylarının vazgeçilmezi olan Açık Hava Film etkinliği başlıyor. “Hayvanlar Şehri” filmi 30 Temmuz Cumartesi günü İldem Yeşilyurt Parkı’nda 20.30’da sinemaseverlerle buluşacak.

Bu yılda kültür sanat etkinlikleri ile vatandaşların yaz aylarında keyifli zaman geçirebilmelerini amaçladıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Sinemaseverler kapalı ortamlardan çıkıp açık ortamda hafif yaz esintisiyle film izleyecekler. Güzel havanın tadını keyifli bir animasyon filmi ile çıkartacaklar. Seyircilerimize mısır ve pamuk şeker ikramımızda olacak. 7’den 70’e tüm vatandaşların katılım sağlayabileceği açık hava filminin ismi, Hayvanlar Şehri. Çocuk, yaşlı, genç ayırt etmeden vatandaşlarımızın ailesi ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmelerini istiyoruz. Açık hava filmimize Cumartesi günü saat 20.30’da tüm sinemaseverleri bekleriz.” dedi.