EN
Başkan Dr. Palancıoğlu: “ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ İLE TEMİZLİK ARAÇLARI SATIN ALINDI”
15 Eylül 2022

 

     Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa PALANCIOĞLU, Melikgazi Belediyesi Temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 ayrı araç satın aldıklarını  söyledi. 

    Melikgazi ilçesinin çok geniş bir alanda 600 bin nüfusa hizmet verdiklerini hatırlatan Başkan Dr. Mustafa PALANCIOĞLU, özellikle şehir merkezi yani çarşı bölgesinde yol süpürme aracına ihtiyaç duyulduğunu ve bu nedenle 2 adet satın alındığını belirtti. 

   Temiz çevreye ve sağlıklı çevreye büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Dr. PALANCIOĞLU, konu ile ilgili şunları kaydetti: 

   "Kayseri’nin alış veriş merkezi ve ticaretin kalbi Melikgazi ilçesinde atıyor. Gündüz çarşı bölgesinin daha kısa sürede daha etkin ve verimli bir temizlik yapılması gerekmektedir. Temizlik vergilerini yine temiz çevre içinde kullanılmak üzere 2 adet mini süpürge aracı aldık Kışın bu araçlara  takılacak aparat ile kar süpürge aracı olarak hizmet verecek. Şehir içinde toplanan atıkları çöp merkezine götürmek için bir adet TIR alandı. Ayrıca çarşı içinde özellikle araç trafiğine kapalı anlarda kullanılmak üzer de Elektrikli çöp toplama aracı alandı. Bu 4 araç şehrimize hayırlı olsun. Vatandaşlardan toplanan vergiler yine vatandaşımıza hizmet olarak geri döndü. Çevre ve halk sağlığına büyük önem verdiğimizi bir kez daha çalışmalarımız ile ortaya koyuyoruz.” Dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.