Melikgazi İletişim Merkezi

İnsana hizmet odaklı ve sorunsuz bir Melikgazi için çalışan belediyemiz; Kent yönetimi ve insanımızın bir araya gelmesini sağlamak için Melikgazi İletişim Merkezini 2 Ocak 2017 tarihinde faaliyete geçirmiştir.

Melikgazi İletişim Merkezi; halkımıza daha kaliteli hizmetler verebilmek için yenilenen hizmet binamızın giriş katında yer almaktadır. İşlem merkezi, çağrı merkezi ve santral olmak üzere 3 kısımdan oluşmaktadır.

Vatandaşlarımızın istek, talep ve şikâyetlerini belediyemiz, uygun birimlerine yazılım vasıtasıyla ulaştırıyor, ilgili birimler tarafından cevaplanmasının takibini iletişim merkezimiz üzerinden yapıyoruz.

Aşağıdaki formu doldurarak iletişim merkezi başvurunuzu oluşturabilirsiniz.
Vatandaşlarımıza daha sağlıklı geri dönüş yapabilmemiz adına tüm alanları eksiksiz doldurmanızı rica ederiz.

TC Kimlik Numaranız

İsim Soyisim