Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ
Kültür ve Spor Haberleri
MELİKGAZİ BELEDİYESPOR’DA BU HAFTA
28 Ekim 2016

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR’DA BU HAFTA…

BASKETBOL TAKIMINDA TEK HEDEF GALİBİYET

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor bu hafta sonu Kayseri’de Antalyaspor’u konuk edecek. Temsilcimizde tek hedef galibiyet.

20 yaş ortalaması ile ligin en genç takımı olan Melikgazi Belediyespor geçtiğimiz hafta başlayan ligde ilk maçını deplasmanda Adanaspor’a karşı oynamış ve rakibine 77-68 mağlup olarak ilk haftayı puansız kapatmıştı.

Antrenör Nihat Kahraman nezaretinde Keykubat tesislerinde  tam kadro günde tek idman yaparak Antalyaspor maçına hazırlanan temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.Sakatlığı düzelen Tuncay ve ilk hafta takımdaki yerini alamayan tecrübeli isim Veysel’in oynayacak olması Antrenör Nihat Kahraman’ın yüzünü güldürdü.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “ Yetenekli ancak genç bir takımız. Elbette hatalar olabilir. Ancak ben inanıyorum ki takımımız Adanaspor maçında yaptıkları hataları tekrarlamayacak ve zor gibi gözüken ancak evimizde oynadığımız için saha ve seyirci avantajının bizde olacağı Antalyaspor karşılaşmasını kazanarak 2. Ligdeki ilk galibiyet ve ilk puanımızı almak istiyoruz. Takımda moraller üst seviyede. Oyuncularımız büyük bir sabırsızlıkla bu maçı bekliyor.Takımımıza başarılar diliyorum.Centilmence,izleyenlerin keyif alacağı bir maç olmasını ve sonunda kazananın Melikgazi Belediyespor olması en büyük dileğimiz.Tüm basketbolseverleri Pazar günü Atatürk Spor Salonu’na davet ediyorum.”dedi.

Melikgazi Belediyespor-Antalyaspor karşılaşması 30 Ekim Pazar günü saat 16.00 Atatürk Spor salonunda oynanacak.

VOLEYBOL TAKIMI PALANDÖKEN KARŞISINDA GALİBİYET KOVALAYACAK

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda Erzurum Palandöken Belediyesporspor’un konuğu olacak.Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan temsilcimiz serinin devam etmesi için Palandöken karşılaşmasını da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

İlk iki haftada 1 galibiyet,1 mağlubiyet alarak topladığı 3 puanla 14 takımın mücadele ettiği  B grubunda  9.sırada yer alan temsilcimizde ligde ilk iki haftada 6 puan toplayan ve 4. sırada bulunan grubun iddialı takımı Palandöken Belediyespor’u yenmenin hesaplarını yapıyor.

Antrenör Fuat Kalay nezaretinde sürdürdüğü hazırlıklarını tamamlayarak Pazar günü oynanacak karşılaşma için Erzurum’a giden temsilcimizde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Antrenör Fuat  Kalay “Kazanmaktan başka düşüncemiz yok.Çok iyi hazırlandık.Zor bir maç olacak,ancak takımıma güveniyorum.Son saniyeye kadar maçı bırakmadan şehrimize puan yada puanlarla döneceğiz.”dedi.

Erzurum Palandöken Belediyespor-Melikgazi Belediyespor karşılaşması 30 Ekim Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda Saat 14:00’de oynanacak.

Kültür ve Spor Haberleri