Kültür ve Spor Haberleri
4 Ocak 2017

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL GENÇ TAKIMI

TÜRKİYE FİNALLERİNDE…

Melikgazi Belediyespor altyapı takımları yollarına dolu dizgin devam ediyor.20 Kasım tarihinde başlayan Kayseri Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakalarında Melikgazi Belediyespor geleneğini devam ettirdi ve oynadığı 5 karşılaşmanın 5’ini de kazanarak il birincisi oldu.

Her yıl elde ettiği başarılarla Kayseri’yi Türkiye finallerinde temsil etme başarısını gösteren Melikgazi Belediyespor Voleybol altyapı takımları 2017 yılına da damga vuracak başarılara imza atıyor. Genç takım Kayseri birincisi olurken,Yıldız takımda il birinciliği müsabakalarında 3’te 3 yaparak genç takımın ardından il birincisi olma yolunda için emin adımlarla ilerliyor.

Voleybol genç takımı geçtiğimiz yıl şehrimizi İzmir’de yapılan Finallerinde temsil etmiş ve Türkiye 12.si olmuştu. Voleybol Federasyonu’nun almış olduğu karar gereği temsilcimiz Türkiye 12. si olduğundan dolayı direkt olarak 2017 Voleybol Genç Takımlar Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Melikgazi Belediyespor’un bu başarısı Kayseri il birinciliği müsabakalarında 2. olan takımında grup birinciliği maçlarına katılma şansını elde etmesine imkan sağladı. Genç takımın direkt olarak finallere katılacak olması başta Kulüp Onursal Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere tüm camiada büyük sevinçle karşılandı.

Genç takım teknik heyet ve oyuncularını kutlayan Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılı砓Gençlerimizi ve onları yetiştiren çok değerli hocalarımızı tebrik ediyorum. İnşallah aynı başarıyı finallerde de göstereceklerinden hiç şüphem yok. Altyapı olmadan bir kulübün ayakta kalması çok zor. Melikgazi Belediyespor basketbol ve voleybol altyapı takımlarımız binlerce gencimize spor yapma imkanı sağlıyor. Semtlerimizde yaptığımız spor tesislerinde gerek okul takımları gerekse kulüplerimiz antrenmanlarını yapabiliyor. Kısaca Melikgazi Belediyesi olarak spor yapmak isteyen çocuklarımız için her türlü imkanı sağlıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Çünkü Melikgazi Belediyesi sözde değil, Özde Sporun ve Sporcunun Gerçek Dostu bir belediyedir.” dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “ Gençlerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da başarıları ile bizleri gururlandırmaya ve mutlu etmeye devam ediyorlar.2017 yılı voleybol takımımız için güzel başladı, inşallah gerek A takımımız gerekse diğer altyapı takımlarımız başarılı bir sezon geçirirler. Spor yapmak isteyen gençlere fırsat verildiğinde onlara imkan sağlandığında eğer becerileri de varsa ortaya çok güzel sonuçlar çıkıyor. Elde edilen bu başarılar kesinlikle tesadüf değil, uzun yıllara dayanan planlı ve programlı bir çalışmanın getirdiği başarılardır. Bizlere bu imkanı veren belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyor, bu başarıyı başkanımıza armağan ediyoruz.”dedi.

Kültür ve Spor Haberleri