Kültür ve Spor Haberleri
MELİKGAZİ BASKETBOL ADANASPOR DEPLASMANINDA
19 Ekim 2016

Başkan Serdar Öztürk “Melikgazi Belediyespor her zaman şampiyonluğa  oynayan bir kulüp olmuştur

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR

2. LİGE ADANASPOR DEPLASMANINDA MERHABA DİYOR…

Bu sezon şehrimizi Türkiye Erkekler 2. Liginde temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor 2016-2017 sezonuna 22 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı ile merhaba diyecek.

Özellikle alt yapıdan gençlerin A takıma yükselmesi ile oldukça genç bir kadro ile bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Melikgazi Belediyespor’da hazırlıklar antrenör Nihat Kahraman nezaretinde tam kadro olarak Keykubat Sosyal tesislerinde günde tek idman yaparak devam ediyor.

Antrenör Nihat Kahraman “ iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaklaşık 2 aydır devam eden çalışmalarımızın karşılığını alma zamanı geldi.İlk maçımızı güçlü bir rakiple deplasmanda oynayacağız.Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk’de yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta Voleybol takımımız sezonu açmıştı, bu hafta da basketbol takımımız ilk kez mücadele edeceğimiz 2.ligdeki ilk maçına çıkacak. Öncelikle yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Oyuncularımızın tamamı Kayserili ve 20 yaş ortalaması ile ligin en genç takımı .Bu kadar genç bir  takım ile zorlu bir ligde  mücadele edecek olmamız rakiplerimiz tarafından avantaj gibi gözükse de kazanmayı çok isteyen ve son saniyeye kadar mücadeleyi elden bırakmayan bir kulübüz.O yüzden takımımızın bu sezon büyük başarılara imza atacağından hiç şüphem yok.Yönetim olarak teknik heyetimizin raporu doğrultusundan gerekenleri yaptık, şimdi söz sırası oyuncularımızda.İnanıyorum ki,salon sporlarında bir marka olan Melikgazi Belediyespor gerek basketbol,gerekse voleybol da şehrimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil edecektir.Elbette kulüp olarak bizim her branşta hedefimizin hep zirve olmasının başlıca nedeni sporu çok seven ve spora ve sporcuya değer veren belediye başkanımız ve kulüp onursal başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’ın bize olan güveni ve verdiği büyük destek sayesinde olmuştur.Başkanımıza yönetim,teknik heyet ve sporcularımız adına sonsuz şükranlarımı sunuyor,teşekkür ediyorum.”dedi.

Adanaspor-Melikgazi Belediyespor karşılaşması 22 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da oynanacak.

Kültür ve Spor Haberleri