Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ
Kültür ve Spor Haberleri
Melikgazi Basket Hırs Küpü
29 Eylül 2016

ÖZTÜRK “Şehrimizi ve belediyemizi salon sporlarında başarı ile temsil etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.”

BASKETBOLCULAR HIRS KÜP܅

İLK HAZIRLIK MAÇI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR İLE DEPLASMANDA

Bu sezon şehrimizi Türkiye 2. Erkekler Basketbol liginde temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor lig öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz ilk hazırlık maçında deplasmanda Basketbol 2. Liginin güçlü ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor takımının konuğu olacak.

22 Ekim’de Adanaspor deplasmanı ile başlayacak zorlu lig öncesinde hazırlıklarını antrenör Nihat Kahraman nezaretinde Atatürk ve Keykubat Spor Salonlarında günde tek idman yaparak sürdüren temsilcimiz Melikgazi Belediyespor 22 yaş ortalaması ile 2. Ligin en genç takımlarından birisi olarak zirve mücadelesi verecek.

Antrenör Nihat Kahraman “Lig öncesi eksikliklerimizi ve durumumuzu görmemiz açısından son derece önemli bir hazırlık maçı olacak. Genç oyuncularımız antrenmanlarda  büyük bir hırs ve azimle çalışıyor.İnanıyorum ki,bu sezon 2. Ligin en favori takımları arasında gösterilen Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında gençler verilen şansı iyi değerlendirecek ve başarılı olacaklardır.dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk’de  yaptığı açıklamada “ Hazırlıklarımız tam kadro devam ediyor.Teknik heyetimizden sürekli raporları alıyoruz.Şu anda takımımızın durumu oldukça iyi ve oyuncularımız adeta başarmak için canla başla mücadele ediyor.Ligin başlamasına 20 gün gibi kısa bir süre kaldı.Bu süre zarfında ilk etapta Mersin’de Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Cumartesi ve Pazar günü birer maç olmak üzere toplam iki hazırlık karşılaşması yapacağız.Kısmen de olsa,takımımızın eksiklikleri tespit edilecek teknik heyetimizin raporu doğrultusunda şayet istenirse eksik mevkilere gerekli transferler yapılacaktır. Belediye Başkanımız ve Kulüp Onursal Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’ın direktifleri doğrultusunda şehrimizi ve Melikgazi Belediyemizi salon sporlarında başarı ile temsil etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.Çünkü Melikgazi Belediyespor her zaman iddialı ve her zaman zirve mücadelesi veren bir kulüp olmuştur.”dedi.

Kültür ve Spor Haberleri