Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ
Kültür ve Spor Haberleri
Basketbol Takımında Hazırlıklar Tam Gaz Devam
8 Eylül 2016

Basketbol Takımı’nda Hazırlıklar Tam Gaz Devam…

22 YAŞ ORTALAMASI İLE 2.LİGİN EN GENÇ TAKIMI MELİKGAZİ BELEDİYESPOR

Bu sezon Basketbol 2. Liginde şehrimizi temsil edecek olan Melikgazi Belediyespor lig öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon oldukça genç bir kadro ile mücadele edecek olan temsilcimizde hedef ligi orta sıralarda tamamlamak.

22 Ekim’de Adanaspor deplasmanı ile Basketbol 2. Ligindeki ilk maçına çıkacak olan Melikgazi Belediyespor antrenör Nihat Kahraman nezaretinde hazırlıklarını Keykubat  Sosyal ve Spor tesisleri ile Atatürk Spor Salonu’nda  devam ediyor.

Genç ve Kayserili sporculardan kurulu bir takım ile ligde mücadele edeceklerini belirten Antrenör Nihat Kahraman “ 2. Ligde oldukça zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Genç olmamıza  rağmen güçlü bir ekip olduğumuzu göstermek istiyoruz. Lig öncesi oynayacağımız hazırlık maçları ve katılacağımız turnuvalarda takımımızı görme imkanı bulacak, eksik olan mevkilere gerekli transferleri yapacağız. Amacımız şehrimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil etmektir.”dedi.

Basketbol takımının tecrübeli oyuncuları Veysel Topuz ve Fatih Güraslan yaptıkları açıklamada “Takım olarak çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bu sezon 2. Ligde oynayacağımız için ayrı bir motivasyon ile lige hazırlanıyoruz. Önümüzdeki süreci iyi değerlendirerek ligi hazır bir takım olarak girmek istiyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz.”dediler.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “ 22 yaş ortalaması ile basketbol takımımız 2. Ligin en geç takımı olarak mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan 5 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Onların yerine 3 oyuncu ile anlaşarak kadromuza dahil ettik. Bu oyuncular daha önce bizim alt yapımızda ve A takımımızda oynamış kendi öz sporcularımız. Melikgazi Belediyespor takımları her zaman mücadele ettikleri liglerde hep zirveyi hedeflemiş ve çoğu zaman bu hedefine ulaşmıştır. Bu sezonda gerek basketbol’da gerekse voleybol’da liglerin en genç takımları Melikgazi Belediyespor olmuştur. Genç sporculara fırsat verildiğinde nasıl başarılı olduklarını geçtiğimiz sezon gördük. Bu sezonda inanıyorum ki gençler üzerlerine yüklenen sorumluluğun bilinci içerisinde hareket edecek ve son saniyeye kadar mücadeleyi elden bırakmayacaklardır. Melikgazi Belediyespor takımları kendilerine büyük hedefler koymasındaki en önemli sebep sporun ve sporcunun dostu belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç’ın bizlere olan maddi ve manevi desteğidir. Başkanımıza tüm sporcularım adına sonsuz şükranları sunuyorum.”dedi.

Kültür ve Spor Haberleri