YKS 2. DÖNEM KURS KAYITLARI

ÖĞRENCİLER İÇİN

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

YKS 2. DÖNEM KURS KAYITLARI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç,   Melikgazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Lise Öğretim Kurumlarından Mezun Öğrenciler için açılan tüm dersler adı altında YKS(Yükseköğretim Kurumları Sınavı) 2. DÖNEM kurs kayıtlarına başlanıldığını söyledi.

18 Şubat 2018 gününe kadar kayıtların devam edeceğini hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi eğitim ve eğitimcinin dostu, destekleyicisi ve yatırımcısıdır. Bunu her fırsatta her yatırım ve hizmette sergilemektedir. Nitekim orta öğretimden mezun öğrencilere yönelik yükseköğretim kurumları  sınavları için 2. dönem kurslar düzenledik. Bu kurslara kayıtlar başlamış olup son başvuru tarihi 18 Şubat 2018 günüdür.” dedi.

Tüm branşlarda eğitim kursları…

Melikgazi Belediyesi’ne ait eğitim merkezinde yer alan sınıflarda 2018 ilkbahar dönemi için derslere yönelik kurslar verileceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, üniversiteye yönelik müfredatta yer alan tüm dersleri kapsayan kurs müfredatı olduğunu sözlerine ekledi.