YAZ OKULU 中RENC軱ER軳DEN 5 G躈DE 5 AYRI YERDE ETK軳L軰
8 A饀stos 2017

Semtlerde 鰖el g鰏teriler

Melikgazi Belediye Ba⺧an Dr. Memduh B鼀黭k齦, Melikgazi Belediyesi Yaz Okuluna i⺶irak eden 鲳rencelerin haz齬lam oldu饀 鏰lmalar齨 yer ald etkinli餴n, 㧐hrin muhtelif alanlar齨da tekrarlanarak g鰏terime sunuldu饀nu s鰕ledi.

Her g黱 bir AVM抎e g鰏terim

逐rencilerin yaz okulunda 鲳rendiklerini ve toplum ile paylarak 鰖el anlar yatt齥lar齨 belirten Ba⺧an Dr. Memduh B鼀黭k齦, il鏴 s齨齬lar i鏴risinde yer alan AVM lerde ger鏴kle⺶irilen YAZ OKULU ETK軳L菪輶ne  il鏴 halk齨齨 b鼀黭 bir ilgi g鰏terildi餴ni kaydetti.

Kendileri haz齬lad, kendileri sunuyorlar

Yaz okulu 鲳rencilerin kendi haz齬lad齥lar halk oyunlar, tiyatro, el sanatlar ve resimlerini sergilediklerini ifade eden Ba⺧an Dr. Memduh B鼀黭k齦 Yaz okulu kapan program 4 A饀stos抰a G黮tepe park齨da ger鏴kle⺶irildi. Bu tarihten sonra her g黱 bir AVM 慸e bu g鰏teririmi tekrarl齳orlar. Her g鰏terimde halk oyunlar g鰏terisi, tiyatro g鰏terisi, solo t黵k黮er, ske sahnelemesi ve resim sergisi, ahp boyama, tak, mozaik i㱮 gibi yapt齥lar eserleri ziyaret鏸ler ile paylayorlar. Bug黱 ise 㧐hrin bat b鰈黰黱de yer alan bir AVM 慸e son g鰏terimi yaparak etkinliklerini sonland齬d齦ar. dedi.

Hem dersler hem spor branar齨da

Yaz okullar齨齨 hem ders hem de spor branar齨da baad齨 hat齬latan Ba⺧an Dr. Memduh B鼀黭k齦, yaz okulu etkinliklerinde seyircilere 鏾cuk Meclisi pkas hediye edildi餴ni s鰖lerine ekledi.

H齴l Men
Tan齮齧 Filmi