UYGULAMALI YANGIN TATBİKATI
10 Temmuz 2017

HİZMET İÇİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

ÖNCE TEORİK SONRA UYGULAMALI YANGIN TATBİKATI

Melikgazi Belediyesince çalışan personele yönelik bina içi yangın, açık alan ve araç yangınları gibi benzeri durumlarda karşılaşılması muhtemel durumlarda müdahale tekniklerinin anlatıldığı uygulamalı hizmet içi eğitimi verildi.

Belediye personeline yönelik.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye personeline yönelik hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini çünkü bilgili, bilinçli ve işinde uzman ve güvenli bir personelin iş hacmi kapasitesinin her zaman yüksek alacağını söyledi.

Yangın ekibi ve görevleri hakkında çizelgeler hazır

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Şubesi yetkilerince verilen ve kurumda çalışan personele yönelik olası bina, açık alan ve araç yangınlarına müdahale tekniklerinin anlatıldığı uygulamalı eğitimin son derece faydalı olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılı砓Melikgazi Belediyesi olarak çalışan personelimizin çalışma ortamı, kullandığı iş makinesi ve araç gereçlerine önem veriyoruz. Belediye personelimizin büro bölümünde çalışanların tamamı bilgisayar kullanmaktadır. Dolayısıyla sık sık bilgisayar ile ilgili hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyoruz. Sivil Savunmaya hem önem veriyor hem de öncelik tanıyoruz.  Bugün belediye personeline yönelik kurum içinde   olabilecek yangın hakkında öncelikle tedbirler, yangın halinde yapılması gerekenler, ekip çalışmasının başarısı ve yangın vana ve hortumları hakkında bilgeler verildi“ dedi.

Yangınlara Karşı Her Türlü Tedbir Ve Ekiplerin

Kurum içinde her katta ve her birimde görevli personelin kurum içinde yangın halinde yapacağı işler ve ekibinin belli olduğunu bunun için yıllık çizelgeler hazırlandığını ve sürekli bilgilendirildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyenin sosyal tesis ve spor salonlarında yangınlara karşı her türlü tedbir ve ekiplerin hazır bulunduğunu kaydetti.

Belediyenin idari yapısı, iş bölümü, koordinasyonu

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, referans belediye olarak hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini ve sonuçlarının da çok faydalı olduğunu sözlerine ekledi.