Toplumsal Dayanışmaya Belediye Katkısı
6 Aralık 2017

SOSYAL BELEDİYECİLİK

KORUYUCU AİLE TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

Toplumda birlik, beraberlik ve sosyal dengenin sağlanması önemli

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Kayseri Valiliği’nin Koruyucu Aile Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantılarına katkı sağlayacağını ve destek olunacağını söyledi.

Ekmek ve iaşe, kırtasiye yardımları…

Melikgazi Belediyesi olarak her yıl bakıma muhtaç, geçim sıkıntısı içerisinde olan vatandaşları aç bırakmamak için ekmek ve iaşe dağıtımı gibi hizmetler gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Büyükkılı砓Belediyelerin kuruluş amaçlarından biri de sosyal belediyecilik ilkesidir. Toplumda birlik ve beraberliğin, barış ve huzurun sağlanması, toplumda sosyal dengenin oluşturulması amacı ile belediyelere yasalarla yetki verilmiştir. Bu amaç ile her yıl engelli, yaşlı, çalışamayacak kadar rahatsız, kimsesiz, bakıma muhtaç insanlarımıza ekmek ve aşevlerinden yemek verilmektedir. Melikgazi Belediyesi olarak yine sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde Kayseri Valiliği’nin Koruyucu Aile Tanıtım ve Bilgilendirme toplantılarının önemi ve toplum içindeki duyarlığı artırmak ve ortaya çıkarmak için destek sağlanacaktır” dedi.

Toplumsal dayanışmaya belediye katkısı

Melikgazi belediyesi kimsesizlerin her zaman yanında olduğunu hizmet ve yatırımları ile özne çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh BüyükkılıçKoruyucu Aile Tanıtım ve Bilgilendirme toplantıların için yer tahsisi başta olmak üzere her türlü maddi ve hizmet yardımında bulunacaklarını sözlerine ekledi.