TOKİ 8. BÖLGEYE AİLE SAĞLIK MERKEZİ
18 Kasım 2017

SAĞLIK HİZMETİNDE MELİKGAZİ KATKISI…

Mimarsinan Demokrasi Mahallesi 8. Bölgesine

“ AİLE SAĞLIK MERKEZİ”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Hayırsever Melikgazi Belediyesi olarak MİMARSİNAN DOMAKRASİ MAHALLESİNDE bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan AİLE SAĞLIK MERKEZİ yapılacağını söyledi.

MİMARSİNAN DOMAKRASİ MAHALLESİ, 8. bölgede mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan binanın sağlık hizmetine tahsis edileceğini ifade eden  Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,  Üç aile hekiminin görev yapabileceği bina için gerekli tadilat çalışmasının devam ettiğini kaydetti.

Her zaman halkın sağlık sorununa büyük önem verdiklerini ve ilçenin muhtelif semtlerinde belediye tesislerini sağlık hizmetine tahsis ettiklerini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aile Sağlık Merkezi ile ilgili olarak şunları söyledi.

“Son olarak İLDEM ile MİMARSİNAN MAHALLELERİNDE Melikgazi Belediyesi olarak aile sağlık merkezi oluşturarak İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettik. Halkın sağlık hizmetine sunarak bölge halkının isteğini yerine getirilmiş oluyoruz. MİMARSİNAN DEMOKRASİ Mahallesinde yer alan yapıda gerekli tadilat yapılarak sağlık hizmetine sunacağız. Dış mekân ve çevre düzenlemesi yine belediyemizce yapılacak AİLE SAĞLIK MERKEZİ ile bölgenin sağlık sorununa büyük katkı sağlamış olacağız”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  sağlık tesisin sağlıklı belediye, sağlıklı ilçe ve yaşam ilkesinin yerine getirilmiş olacağını sözlerine ekledi.