TAHA CARIM BULVARI AÇILIŞA DAVET

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI

Av. MEHMET ÖZHASEKİ’NİN katılımları ile

02 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de

Melikgazi Belediye Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç. Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanan TAHA CARIM BULVARI’NIN, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özheseki’nin katılımları ile 02 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını söyledi.

7 mahalleden geçen ve 7,5 km uzunluğundaki

7 mahalleden geçen ve toplam uzunluğu 7,5 km olan TAHA CARIM BULVARI ile bölgenin imar yapılanmasında hızlı değişim olacağını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Taha Carım bulvarı için öncelikle bölgedeki yüksek gerilim elektrik hattının yer altına alındığını ve 25 metre genişliğinde yeni bir yolun Kayseri’ye kazandırıldığını kaydetti.

Bulvar ve cadde bizim işimiz…

TAHA CARIM BULVARI’NIN tamamen belediye imkan ve iş makineleri ile açıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılı砓 Belediye olarak bulvar ve caddelerin açılmasına büyük önem veriyoruz. Çünkü yol demek medeniyet, planlı yapılanma ve sağlıklı kentleşme demektir. Yol demek ekonomi ve istihdam demektir. Taha carım Bulvarı açılış törenimize tüm halkımızı davet ediyorum “ dedi.

Ulaşıma verilen önemin bir göstergesi

TAHA CARIM BULVARI’NIN ilçe ve semt halkına hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Belediyenin bu ekonomiye ve istihdama vermiş olduğu önemin Kayserililer tarafından takdir edildiğini sözlerine ekledi.