BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ SUBAŞI HALKI İLE Cami Lojmanı Ve Taziye Evi Temeli Atıldı
18 Ağustos 2017

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇSUBAŞI HALKI İLE

“Cami Lojmanı Ve Taziye Evi Temeli Atıldı.”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi’nde Subaşı Camii’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ile sohbet ederek, cami lojmanı ve taziye evininde temelini  attı.

Belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Subaşı Mahallesi ile çevresini gezerek belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Subaşı ve çevre semtlerinde halk ile sohbet ederek vatandaşlar ile çay içti onların sorun ve taleplerini dinledi.

Melikgazili olmanın farkını yaşıyorlar.

Başkan Büyükkılı研 Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkanı buluyorum. Subaşı Mahallesi adeta belediyemizin hizmet yağmuruna tutulan semtlerimizdendir. Belediyemizce yapılan yatırımlar ile bu bölgeler şehirli olmanın ve büyükşehir de yaşamanın farkına vardılar. Daha doğrusu Melikgazili olmanın farkını yaşıyorlar. Gesi Köprüsü ismine yakışır olarak gerçekten bölge insanının gönüllere hitap etti. Asfaltlanmadık yol kalmadı. Diğer mahallere ulaşımı için tüm yolların genişlettik, yeniledik ve asfaltladık. Eğitim kurumlarını yeniledik.Subaşı mahallemizi ziyaret ettiğimizde bizden en çok talep edilen konuların başında gelen cami lojmanı ve taziye evinin temelini attık.bu tesisimizi en kısa sürede tamamlayarak hizmeti sunacağız.Bizlere her zaman destek olan,hizmetlerimizi takdir eden Subaşılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”dedi.

Subaşı en uzak yerleşim alanı ancak.

Subaşı Mahallesinin en uzak yerleşim alanıdır ancak uzaklığı kilometrede olup hizmette bize çarşı kadar yakındır, merkeze uzaklığı hizmet verilmesine engel veya bahane olmamaktadır diyen Başkan Memduh Büyükkılıç,mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Yılmaz’ın evine misafir  oldu. Subaşılı hanımlar ve çocuklarla da sohbet ederek 2018 yılı içerisinde yapılması istedikleri hizmetlerin neler olduğu konusunda istişarelerde bulundu.