Mimer 1 Yaşında

“MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ”

1 yaşında ama...

66 bin şahsen,

120 bin telefon ile başvuruyu sonuçlandırdı!

MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ YİNE REFERANS

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2 ocak 2017 Ocak ayında hizmete sunulan MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİNİN kısa sürede benimsendiğini, takdir gördüğünü, çözüm sunucu birim olarak referans gösterildiğini bildirdi.

2017 yılında toplam 66.143 dilekçe veya şahsen, 120.245 ise telefon ile başvuru yapıldığını ve tüm başvuruların kısa sürede ilgili birimlerce çözüme ulaştırıldığını ve vatandaş memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan  Dr.Memduh BüyükkılıçMELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİNİN çeşitli hizmet ve imkanları ile 7 gün 24 saat hizmet verdiğini kaydetti.

Mesai saatleri içerisinde şahsen yapılabilen başvuruların mesai saatleri dışında teknolojinin yeni imkanı olan cep telefonu 24 saat hizmet verilebilir olduğunu belirten BaşkanBüyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“MELİKGAZİ İLETİŞİM MERKEZİ  02 ocak 2017 yılı ayında hizmete sunuldu. Ancak kısa sürede takdir topladığı çözümleri ve hizmetleri ile referans gösteriliyor. Sabah saat 08.00 ile Saat 18.00 arası bizzat başvuru yapılabilinir. Ancak hizmet saat 18.00 den sonra da devam etmektedir. Gün boyunca 252 13 33nolu telefon ile ulaşılabilinen hizmet merkezine 24 saat Melikgazi Belediyesi www.melikgazi-bel.tr WEB sitesi üzerinden form doldurularak veya 0 530 253 91 91 WatsApphattından da hizmet verilmektedir. Dolayısı ile 24 saat hizmet veren iletişim merkezi Melikgazi’nin adeta çözüm merkezi olmaktadır. Melikgazi iletişim merkezi 1. Yılında yine başarısı ile gündem de bir yıl içerisinde kurumlaşmanın verdiği yapı ile başarısını perçinlemiştir”

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, MİM’in (Melikgazi İletişim Merkezi) 1. Yılında Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte birinci yıl pastası keserek İLETİŞİM MERKEZİ çalışmalarının detaylı bilgiler verdi.