Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ

MİNİKLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Voleybol Minik Erkekler Finallerinde

Melikgazi Belediyespor’un Tarihi Başarısı

Melikgazi Belediyespor Voleybol Minik Erkekler takımı Bursa’da devam eden ve bu yıl ilk  kez bu kategoride katıldığı Türkiye Finallerinde bugün Halkbank’ı 3-2 mağlup ederek Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girdi. Miniklerin şimdi ki hedefi Türkiye Şampiyonluğu.

Gençler, Yıldızlar ve Minik Erkekler kategorisinde Türkiye Finallerinde şehrimizi temsil eden Melikgazi Belediyespor, Gençler’de 32 takım arasında 22. Yıldızlarda da 32 takım arasında 19. oldu. Minik Erkekler’de Gülşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyespor takımlarını 3-0, Ankara EÜAŞspor’u da 3-1 mağlup eden temsilcimiz grup birincisi olarak en iyi 16 takım arasına girmişti. Bugün’de şampiyonanın en favori takımları arasında gösterilen Halkbank ile ilk 8’e girebilmek için zorlu bir karşılaşmaya çıkan Minik Erkekler rakibi ile başa baş mücadele etti vetie-breaksetinde üstün bir oyun sergileyerek salondan 3-2 galip ayrıldı. Bu başarı yönetim, teknik heyet ve oyuncularda büyük bir sevinç yaşattı.

Melikgazi Belediyespor Minik Erkekler Voleybol takımı yarın Beşiktaş ile ilk 4’e girebilmek için mücadele edecek.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılı砓  Minik erkekler voleybol takımının elde ettiği büyük başarıdan dolayı yönetim, teknik heyet ve oyuncuları tebrik ederek, şampiyonluk kupasının Kayseri’ye yakışacağını”söyledi.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Gençler ve Yıldızlarda istediğimiz başarıları kazanamadık. Ancak ilk kez bu kategoride finallere katılma başarısı gösteren minik erkekler takımımız tarihi bir başarıya imza atarak Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girmeyi başardı. Yarın ki Beşiktaş maçına ilk 4 için çıkacağız. İnanıyor ve güveniyorum bu çocuklar Beşiktaş’ı ve bundan sonraki rakiplerini de yenerek Şampiyonluk Kupasını Kayseri’ye getirecekler.”dedi.