KURBAN KESİMİ KURSU
3 Ağustos 2017

TEORİK VE UYGULAMALI

KURBAN KESİMİ KURSU

Kurban Bayramının yaklaşması ile yeni bir meslek eğitim kursu açılmasına imkan tanıdıklarını her zaman olduğu gibi Kayseri meslek sektörüne yatırım ve hizmet sunduklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları olarak “KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ ” kursu açtıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika Verilecek

Kayseri ilinin ekonomisi, esnaf ve ticaret hacmi ile bir bölge şehir merkezi haline geldiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılı砓Kayseri artık bir bölge şehri ise bunun gerekleri yerine getirilmelidir. Kayseri ilinde özellikle pastırma ve sucuk hem yöresel hem de ekonomik değeri olan ürünlerdir. Bu mesleğin temelini ise canlı hayvan kesemi oluşturmaktadır. Ayrıca her yıl kurban bayramlarında kasap sendromu yaşamamak için KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ kursu açtık. Şimdi sıra kurslara katılmak isteyenler için kayıt işlemlerindedir. 3 grup halinde gerçekleştirilecek KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ kursu saat 18.00 ile 22.00 arasında önce teorik ve uygulamalı olarak verilecektir” dedi.

KÜÇÜK VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN (KURBAN) KESİMİ kurslarının 3 ayrı grupta Necip Fazıl Kısakürek Sosyal tesislerinde verileceğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kurslara katılmak isteyenlerin 0352 252 13 33 nolu telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.